Bijzondere dag: benefiet single

Zaterdag 8 juni belde de postbode al vroeg aan. Met mijn slaperige hoofd deed ik de deur open en kreeg ik een doos overhandigd. De benefiet cd “Hands and feet of Jesus” lachte me tegemoet toen ik de doos openmaakte. Deze cd bevat drie nummers, waarvan de titelsong speciaal geschreven is voor The Kenedi Foundation, door Tim Hermsen. Tim begeleidt mij regelmatig als pianist, maar is daarnaast een talentvol drummer, zanger, dirigent en songwriter.

Toen ik Tim vroeg een lied te maken voor The Kenedi Foundation en hem een aantal steekwoorden aandroeg kreeg ik binnen twee weken een eerste opzet. En ik was verkocht! Alles wat ik wil zeggen, wat ik wil delen en mijn drijfveer om ambassadeur van The Kenedi Foundation te zijn komt naar voren in dit lied. En dus ben ik heeeeeel blij en gepast trots dat de cd vandaag tastbaar is voor mij, maar ook voor jou.

De cd is te verkrijgen via mijn website (shop), via de mail of je kunt m digitaal vinden via o.a. Spotify. En natuurlijk gaat de volledige opbrengst van de cd single naar The Kenedi Foundation. Dus ik hoop dat jullie allemaal gaan bestellen, luisteren en streamen, zodat we de mensen in Albanië een extra steuntje in de rug kunnen geven. En laten we eerlijk zijn: als je de cd niets zou vinden (wat ik me niet voor kan stellen) kun je m altijd als onderzetter op tafel gebruiken, maar heb je tóch iets goeds gedaan voor de mensen die dat zo hard nodig hebben.

Ik wens jullie een geweldig mooi Pinksterweekend toe!

Liefs, Danielle