Muziek

solsleutel
Naast de jarenlange ervaring die Danielle in de gospelmuziek heeft, is zij ook actief geweest als zangeres bij diverse coverbands. Op dit moment timmert Danielle alweer heel wat jaren aan de weg als solozangeres.

Op 1 december 2012 is het eerste solo album van Danielle, Be Loved, uit gebracht. Een CD gevuld met covers van o.a. Ana Laura, Kari Jobe, Chris Rice en Avalon. 
Op 17 mei 2015 is de tweede CD “Luister” gepresenteerd; een Nederlandstalige cd met vrij onbekende bestaande nummers, die allemaal door Danielle of haar vaste pianist voorzien zijn van een Nederlandse tekst. En dat maakt het een unieke cd die mensenharten raakt en je vertelt van Zijn onvoorwaardelijke liefde voor jou.                                    

Beide cd’s zijn te verkrijgen via de “shop” op deze website, maar natuurlijk ook via de diverse Evangelische boekwinkels en websites. Tevens is de CD Luister te verkrijgen via Spotify en Itunes.

Danielle heeft inmiddels al een hele tijd haar eigen live band en reist het land door met haar muziek. Van kerkdiensten tot concerten, van vrouwenochtenden tot praiseavonden. Mocht je interesse hebben om Danielle uit te nodigen in jouw gemeente, jeugdclub of huiskamer, reageer dan via het contactformulier.

Nieuwsgierig geworden en wil je Danielle live horen? Kijk dan in de agenda waar zij te horen is. Danielle ontmoet je graag bij één van de concerten.